Sunshine Orbit

Tuesday, September 19, 2006

Κεφάλαιο 4

Η είδηση ότι η Κλημεντίνη απήχθη, ήταν η αφορμή για να ξεσπάσει ο ήδη οργισμένος βασιλιάς Bloody. Έτσι, μόλις ο βασιλιάς έμαθε απο τους ιππικόους του τα κακά μαντάτα, αποφάσισε να αποκεφαλίσει τον Tool και τον Electronic.Όσο για τους τελευταίους, είχαν κρυφτεί σε ένα καλύβι, λίγο έξω από το χωριό, κι ετοιμάζονταν για μια αναμέτρηση με τον Cartman. Βέβαια το ρήμα κρύβομαι είναι σχετικό στην συγκεκριμένη περίπτωση αφου χάρη στη λαλίστατη Φράτζιλ μόνο οι πέτρες δεν ήξεραν ακόμα που βρίσκονται οι καταζητούμενοι.Όμως, ο Cartman είχε ήδη ετοιμαστεί. Κι έτσι, αφού έπεισε τον πατέρα του ότι θα αναλάμβανε αυτός να σκοτώσει τους ξένους, με το επιχείρημα ότι ο Bloody δεν θα μπορούσε να χειρίζεται την μαγκούρα και το σπαθί του εξίσου καλά την ίδια στιγμή, ξεκίνησε για το μικρό δάσος.Ενώ περνούσε από το χωριό, συνάντησε την μικρή Φράτζιλ, η οποία του χαμογέλασε χαρούμενα.
"Τι κάνει ο ιππότης μας;"
"Πολεμάει!Βασικά ετοιμάζομαι να αναμετρηθώ με τους ξένους!"
"Στοιχήματα μπορούμε να κάνουμε;"
"Όχι Φράτζιλ, είναι σοβαρός αγώνας."
"Τέλος πάντων, όταν τελειώσεις, πέρνα από το φτωχικό μου να σε κεράσω μαρουλόσουπα!"
Σημ.Συγγραφέων (Λένε οτι είναι αφροδιασικάη η μαρουλόσουπα)
"Εντάξει", ειπε ο Κάρτμαν και ξεκίνησε με αποφασιστικό και καμαρωτό ύφος για την καλύβα των ξένων.
Φτάνοντας στην καλύβα , ο Κάρτμαν βρόντηξε στην πόρτα και είπε με στόμφο"Ξένοι, βγείτε έξω!!!Μην κρύβετσε σαν δειλά κουνέλια!Ελάτε να αναμετρηθούμε και ας νικήσει ο δυνατότερος!"
Απο μέσα ακόυστηκε σαματάς και ήχος σπαθιών που ξεγυμνώνονταν. Στο κατώφλι φάνηκε ο Τουλ.
"Α ώστε ήρθες τελικά πρίγκηπα!Ωραία γιατί βαριόμουν να έρθω μέχρι το κάστρο για να σε αποτελιώσω!"
Ο Κάρτμαν, εκνευρισμένος με το πόσο τον υποτιμούσαν οι αντίπαλοί του, άρχισε να τρέχει στο μέρος του Τούλ με το σπαθί του ορθωμένο.
Ο Τούλ τότε έσκυψε Σημ.Συγ. (σε στύλ Μάτριξ) κι έτσι ο Κάρτμαν τελικά κάρφωσε ένα δένδρο. Ο Τούλ έκανε να τον χτυπήσει στα πόδια, αλλά ο Κάρτμαν του έδωσε μια κλωτσιά με το ένα του πόδι. Ο Τούλ έπεσε κάτω, κι έτσι ο Κάρτμαν πρόλαβε να ελευθερώσει το σπαθί του, και να του το καρφώσει θεαματικά στο στήθος. Κι ενώ ο Κάρτμαν άρχισε να γελάει μοχθηρά με τα χάλια του Τουλ, ένιωσε κάτι βαρύ να τον χτυπάει στο κεφάλι, και σωριάστηκε στο χώμα. Κειτόταν ξαπλωμένος μπρούμυτα, ενώ έβλεπε θολά τον πλάστη που τον είχε χτυπήσει να κυλλά μπροστά του..
"Συγγνώμη, δεν το ήθελα! Σκοπεύαμε να φτιάξουμε μαρουλόπιτα και..ΟΧ!Έπεσε..."είπε στενοχωρημένα ο Ελκτρόνικ.
"Άτιμε Ελεκτρόνικ, θα μου το πληρώσεις ακριβά αυτό!" είπε με όση δύναμη του έμενε ο Κάρτμαν.
"Μπα; Γιατί τι ώρα είναι;" είπε όσο πιο "μοχθηρά" μπορούσε ο Ελεκτρόνικ.
"Δεν ξέρω. Πήγαινε στον Bloody και πες του να έρθει να μας πει, εντάξει;" ,είπε ο Κάρτμαν προσπαθώντας να ξεγελάσει τον Ελεκτρόνικ.
Ο Ελεκτρόνικ, αφού προσπάθησε να σκεφτεί ό,τι του είχε πει ο Κάρτμαν, κι αφού έπειτα κατάλαβε ότι δεν μπορούσε, σηκώθηκε κι έτρεξε να βρει τον Bloody.Όταν έφτασε στο παλάτι όμως ο βασιλιάς έλειπε. Από τότε που έμαθε για την απαγωγή ήταν τόσο οργισμένος που δεν μπορούσε να μείνει στον ίδιο χώρο γαι πάνω απο τρια δευτερόλεπτα ούτε να μιλήσει με άνθρωπο . Ήδη είχε διατάξει να κόψουν τα κεφάλια 3 υπηρετών επειδή του την έδιναν οι φάτσες τους και τώρα είχε φύγει να δολοφονήσει κανένα ελάφι και με λίγη τύχη και κανέναν απερίσκπετο κυνηγό. Έτσι στο παλάτι είχε μείνει μόνη η βασίλισσα Νεφέλη, που ήταν από τους λίγους ήρωες της ιστορίας με φυσιολογικές αντιδράσεις. Έτσι όταν ο καταβρώμικος, τρομαγμένος και γενικά τελείως άσχετος με την ατμόσφαιρα του παλατιού Ελεκτρόνικ την ρώτησε τι ώρα είναι αυτή δεν απάντησε 3 παρά τέταρτο, αλλά υποπτέυτηκε αμέσως κάτι ασχημο. Αφού λοιπόν ανέκρινε για ώρες τον Ελεκτρόνικ προκειμένου να βγάλει άκρη από τα λεγόμενα του, μάζεψε τους υπηρέτες της και έφυγε για την κάλυβα για να περιμαζέψει τον γιόκα της.

4 Comments:

Blogger Chunbi said...

Ενώ περνούσε από το χωριό, συνάντησε την μικρή Φράτζιλ, η οποία του χαμογέλασε χαρούμενα.
"Τι κάνει ο ιππότης μας;"
"Πολεμάει!Βασικά ετοιμάζομαι να αναμετρηθώ με τους ξένους!"
"Στοιχήματα μπορούμε να κάνουμε;"
"Όχι Φράτζιλ, είναι σοβαρός αγώνας."
"Τέλος πάντων, όταν τελειώσεις, πέρνα από το φτωχικό μου να σε κεράσω μαρουλόσουπα!"
Σημ.Συγγραφέων (Λένε οτι είναι αφροδιασικάη η μαρουλόσουπα)

Δε το πιασα :Ρ τι πατε να κανετε εδω? :Ρ

1:16 PM  
Blogger dreamer... said...

Na deiskoume oti diakrtikia h Fratzil thn peftei ston prigipa??

3:02 PM  
Blogger Rea said...

xei balei sto mati thn perioysia fainetai:P

4:44 PM  
Blogger Chunbi said...

psofate oloi sas :P

3:02 PM  

Post a Comment

<< Home